“Liv der Kradser har brug for Bløde Bevægelser” © Kirsten Børsting

2023.

Hvordan mon du har tilbragt udgangen af 2022?
Med en tak til året der er gået og en velkomst til 2023 har jeg skrevet nytårets artikel som handler om krop og relationers betydning i psykoterapeutisk behandling.

Læs her

12.32.16

Det uendelige univers.

2013.

Gasolin synger: “Har du mistet – det gode håb – som du fik i gave – til din barnedåb. Håbet kan mistes og komme ud af syne, når vi mister en af vores kæreste. “Det uendelige univers” er en metaforisk fortælling om de tur/returrejser, Sorg sendte Hanne ud på, efter hun mistede sin søn Anders til en trafikulykke to dage før hans 19 års fødselsdag. Fortællingen er skrevet til Hanne, som svar på den terapeutiske lektie, hun stillede mig en tirsdag eftermiddag i april 2013. 
Læs her
www.pkrnorrebro.dk

194423819

Drengen, som fik sit eget ansigt.

Et casestudie af følelsesmæssige sikkerhedstemaer i et narrativt terapiforløb med mor og dreng i relation til voldseksponering i familien.

2012. 
Læs her

Nyt-billede-17

Syv fortællinger om Narrativ Praksis

Jeg har bidraget med et kapitel i bogen. Kapitlet hedder “Narrativ Børneterapi med Familiefokus”.

2009. Dansk Psykologisk Forlag.
Køb e-bogen her

saving_normal

I Dialog med diagnosen.

Med blanding af forundring og nysgerrighed stillede en kollega mig spørgsmålet: Hvordan kan du lave narrativ terapi med børn og unge, som har ADHD eller en anden udviklingsforstyrrelse? Er narrativ terapi ikke bare at lave en historie?

Februar 2008. Psykolognyt. 
Læs her